Fötter och självbild

Redan som ung insåg jag att mina fötter var för långa för de skor som fanns i affärerna. Av någon anledning fick jag också en känsla av att mina fötter var fula. Jag blev medveten om hur många människor som går omkring och skäms över sina fötter. De som ska bära oss fram i livet. Detta fascinerade mig och jag blev medveten om min egen inställning till mina fötter och vikten av att förändra den.

Den dagen vände jag mitt tankesätt och började utmana mig själv genom att visa mina fötter precis som de är. Ett sätt att närma sig mina fötter och andras uppfattning om sin egen relation med sina fötter är just nakna foton som inte är förskönande på något sätt eller bara precis som de ser ut.

Detta har lett till att jag numera är stolt över mina fötter, precis som de är. De är mina fötter!